FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

61 en positieve vocale ondersteuning!

11-05-2018

2 reacties


Mooie, goede oproep van onze collega’s van de SupportersVereniging, welke boodschap we volledig onderschrijven en ondersteunen!

In de 61e massaal, dus alle zijdes, gaan staan en You’ll never walk alone zingen is een mooie manier om Roel, zijn familie en vrienden steun en respect te betuigen, dus bij deze (nogmaals) de oproep om daaraan deel te nemen. Dank!

Bestuur True Support

Wat was het weer een memorabele avond in Heerenveen j.l. woensdag. Een avond waarbij de emoties van de 600 meegereisde supporters weer danig op de proef werd gesteld, en de pieken, a la de top van de Mount Everest, en dalen, a la de Marianentrog, om voorrang vochten.

Mede door de fantastische ondersteuning van de Utreg supporters, veelal ingezet door de sfeergroep, boekte onze F.C. vanuit een hopeloze positie een redelijk resultaat.

Een smet op de fantastische vocale ondersteuning was het meerdere malen zingen van K....Heerenveen.

Voor degenen die het zingen, ook al bedoel je er niets mee, besef dan dat dit gebruik van woorden bij velen door merg en been gaat. Mocht dit woord toch, bewust of onbewust, uitgesproken worden in jouw omgeving, probeer elkaar dan te corrigeren, hoe moeilijk dat ook soms is en wees ludiek als je toch liederen wil zingen richting de vijand.

Ik weet, en besef dat het vaker onder de aandacht gebracht is, maar de reden waarom ik dit nu nogmaals doe is de volgende.

Onze hele trouwe F.C. Utrecht supporter Roel Ludwig (61 jaar), op 30 maart j.l. nog gefilmd voor het programma "een Berg Sport", en altijd staande op de Bunnik-Zijde pal achter het beeld van David di Tommasso, heeft ervoor gekozen om 14 mei zijn leven te beëindigen omdat de ziekte K hem in een paar maanden tijd volledig heeft gesloopt.

De laatste wedstrijd die Roel, in bijzijn van familie, van de F.C. zal zien is de wedstrijd F.C. Utrecht - Heerenveen. Thuis, liggend op bed.

Er is een banner gemaakt met daarop de tekst ROEL YNWA (You'll never walk alone), welke opgehangen zal worden achter het doel bij de Bunnik-Zijde. In de 61e minuut zal de sfeergroep het "You'll never walk alone" inzetten, waarbij ik de hoop uitspreek dat velen zullen meezingen, liefst met shawl boven het hoofd, uit respect voor Roel, zijn moedige beslissing en dat wellicht Roel symbool zal staan voor het uitbannen van het verschrikkelijke K-woord uit de Galgenwaard en daar waar wij zijn in andere stadions.

Siege Postuma, vice-voorzitter SV F.C.Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing