FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht presenteert Dick Advocaat

17-09-2018

4 reacties


FC Utrecht maakt vandaag bekend dat Dick Advocaat is aangesteld als hoofdtrainer. Hiermee volgt hij Jean-Paul de Jong op. Advocaat tekent een contract voor de rest van dit seizoen. Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys blijven assistent-trainers. Zjelko Petrovic wordt aan de technische staf toegevoegd.

Directeur Voetbalzaken van FC Utrecht, Jordy Zuidam: “Het had onze voorkeur om met een naam te komen, waarbij autoriteit, kwaliteit en ervaring geen nadere toelichting behoeft. Met de komst van Dick is dat meer dan gelukt. Wij zijn hier als club ontzettend blij mee. Het werd mij al snel duidelijk in de gesprekken die wij voerden dat Dick met zijn enorme ervaring, persoonlijkheid en drive de juiste man is onze spelersgroep onder zijn hoede te nemen en onze sportieve doelen dit jaar te realiseren. Dick is vastgelegd tot het einde van het huidige seizoen. Met hem aan het roer hebben wij de tijd om in lijn met onze visie te beslissen welke stappen wij hierna zetten. Ik kijk uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking met Dick.”

Dick Advocaat (70) kan bogen op een imposante trainerscarrière. Naast zijn perioden als bondscoach van het Nederlands elftal trainde hij onder meer de volgende clubs: Fenerbahçe, PSV, Zenit Sint-Petersburg, AZ, Glasgow Rangers en meest recentelijk Sparta Rotterdam. Als speler kwam Advocaat 39 wedstrijden uit voor FC Utrecht, dat was in de periode 1983-1984.  

Dick Advocaat zegt in een toelichting: “Toen FC Utrecht aanklopte twijfelde ik geen moment. Ik heb een verleden bij de club, het stadion en de supporters zijn geweldig. Bovendien wil ik goed afsluiten in Nederland en dat kan bij FC Utrecht. Technisch staat er een goed fundament met een brede, kwalitatieve spelersgroep. Samen gaan wij voor een klassering in de top 5 en afdwingen Europees voetbal. Ik heb daar alle vertrouwen in en kijk uit naar een goede samenwerking met spelers, staf en club.”

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing