FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

FC Utrecht - Bereikbaarheid

Contact

Stadion

Vanuit richting Den Haag/Rotterdam
U volgt de A12 richting Utrecht. Vervolgens volgt u de borden Arnhem / Ring Zuid. Vervolgens neemt u de afslag Lunetten-Houten (afrit 18). De rotonde nemen, richting Lunetten. De Waterlinieweg volgen. U neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Onder aan de afrit linksaf, direct rechts voorsorteren, bij de stoplichten rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterhand de Noordzijde van het stadion. Hiervoor kunt u parkeren.

Vanuit richting Amsterdam/'s Hertogenbosch
U volgt de A2 tot knooppunt Oudenrijn. Vervolgens volgt u de borden A12 - richting Arnhem / Ring Zuid. Vervolgens neemt u de afslag Lunetten-Houten. De rotonde nemen, richting Lunetten. De Waterlinieweg volgen. U neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Onder aan de afrit linksaf, direct rechts voorsorteren, bij de stoplichten rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterhand de Noordzijde van het stadion. Hiervoor kunt u parkeren.

Vanuit richting Arnhem
Bij knooppunt Lunetten richting Utrecht/Nieuwegein aanhouden. Vervolgens richting Utrecht- Oost/Rijnsweersd/Lunetten volgen. Bij de rotonde rechtsaf richting Utrecht-oost/Galgenwaard. De Waterlinieweg volgen. U neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Onder aan de afrit linksaf, direct rechts voorsorteren, bij de stoplichten rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterhand de Noordzijde van het stadion. Hiervoor kunt u parkeren.

Vanuit de richting Breda
U volgt de A27 tot knooppunt Lunetten. U neemt afrit Centrum/Jaarbeurs (A12), na de afslag voegt u op de A12 in, hierna neemt u direct de afslag Lunetten/Galgenwaard (afrit 18). Bij de rotonde rechtsaf richting Utrecht-oost/Galgenwaard. De Waterlinieweg volgen. U neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Onder aan de afrit linksaf, direct rechts voorsorteren, bij de stoplichten rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterhand de Noordzijde van het stadion. Hiervoor kunt u parkeren.

Vanuit richting Hilversum/Amersfoort
Bij knooppunt Rijnsweerd richting Utrecht-centrum volgen. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting centrum. Hierna eerste afslag nemen (Galgenwaard), bij verkeerslichten weer linksaf. U rijdt onder een viaduct door, rechtdoor rijden. Aan uw rechterhand ziet u Stadion Galgenwaard.

Openbaar vervoer
Vanaf het Utrecht CS is Stadion Nieuw Galgenwaard te bereiken met buslijn 12, 12S, 13, 41, 43 en 241.

Trainingscomplex Zoudenbalch
Sportcomplex Zoudenbalch, de trainingsaccommodatie van FC Utrecht, ligt op een steenworpafstand van Stadion Galgenwaard. U volgt de weg voor de noordzijde van het stadion. Bij de Y-splitsing rechts aanhouden. Over het bruggetje met de bocht mee naar rechts. U rijdt nu op de Laan van Maarschalkerweerd. Aan het eind van de weg bevindt zich aan de rechterkant de oprit richting de parkeerplaats.

Parkeren
Rondom Stadion Galgenwaard geldt een parkeerbeleid; bezoekers kunnen niet parkeren in de woonwijken rondom het stadion, op de Mytylweg en op de parkeerplaats van SV Kampong aan de Laan van Maarschalkerweerd. Zij worden verzocht zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Bezoekers van thuiswedstrijden van FC Utrecht die toch met de auto komen, moeten een parkeerroute volgen. Vanaf verschillende parkeerplaatsen in de omgeving van het stadion rijden gratis pendelbussen van en naar Stadion Galgenwaard.

Op doordeweekse dagen rijden gratis pendelbussen van en naar Stadion Galgenwaard vanaf de Universiteitsparkeerplaats aan de Sorbonnelaan (de Uithof). Op zaterdagen en zondagen rijden deze bussen vanaf het parkeerterrein aan de Padualaan (de Uithof). FC Utrecht heeft de verantwoordelijkheid genomen de parkeeroverlast in de woonomgeving van het stadion te verminderen. Hierin zijn we als club goed geslaagd en ook komende jaren blijven we de ingeslagen weg volgen.

Ook dit seizoen zal, in overleg met de gemeente Utrecht, op wedstrijddagen de woonwijken met hekken, stewards en verkeersregelaars afgesloten worden. Alleen mensen die kunnen aantonen dat zij in de wijk wonen, kunnen langs de afzetting. Als hulpmiddel ontvangen zij van FC Utrecht hiervoor een bewonersembleem. Andere bezoekers van het stadion worden naar de parkeerplaatsen in de omgeving verwezen. FC Utrecht doet een beroep op alle bezoekers aan Stadion Galgenwaard om met het openbaar vervoer te komen. Met een toegangsbewijs voor de wedstrijd kan binnen de stad Utrecht gratis gebruik worden gemaakt van de bussen van GVU. Dit geldt vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na afloop van de wedstrijd.

Uitsluitend bestuurders die in het bezit zijn van een geldige parkeerkaart (P1, P3, P4)kunnen op de parkeerplaatsen van Stadion Galgenwaard parkeren. De Mytylweg is niet beschikbaar als parkeergelegenheid. De gemeente Utrecht heeft besloten de Mytylweg, thv van de tennisvereniging, voor doorgaand verkeer af te sluiten. Parkeren op de Mytylweg is niet toegestaan. Politie Utrecht zal op de wedstrijddagen streng toezien op het parkeren in de omgeving van het stadion.

Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing