FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Gert Kruys keert terug bij FC Utrecht

14-11-2017

2 reacties


Gert Kruys heeft zich als ambassadeur verbonden aan FC Utrecht Business. De oud-speler wordt actief voor de commerciële afdeling tijdens wedstrijden en business evenementen. Bovendien ondersteunt hij het team met het bezoeken van huidige relaties en het enthousiasmeren van potentiële nieuwe klanten. 

FC Utrecht heeft als doel het aantal businessrelaties drastisch te vergroten. De nieuwe hospitalityconcepten, in combinatie met het voetbal van het eerste team en de beloften, maken van Stadion Galgenwaard een unieke plek om te netwerken tijdens en rondom de wedstrijddagen. 

Kruys speelde, afgezien van een uitstapje naar RKC Waalwijk, vrijwel zijn volledige loopbaan voor FC Utrecht. In totaal kwam hij 169 wedstrijden uit voor de FC, waarin hij 22 keer trefzeker was. Na zijn actieve loopbaan manifesteerde hij zich als hoofdtrainer en stond hij onder andere aan de zijlijn bij sc Cambuur, FC Den Bosch, De Graafschap en FC Volendam. Momenteel is hij verbonden aan DOVO, de amateurvereniging uit Veenendaal die uitkomt in de 3e divisie. Tevens is hij analist en tafelheer bij RTV Utrecht.

Gert Kruys is enthousiast om voor de FC aan de slag te gaan: “FC Utrecht is en blijft mijn cluppie, ik sta te trappelen en ben vol energie om aan te slag te gaan en de salesafdeling te ondersteunen.”

De samenwerking start per direct aldus FC Utrecht Commercieel Directeur Martijn Standaart: “FC Utrecht wil ook aansprekende namen uit het roemruchte Utrecht verleden meer zichtbaar maken tijdens wedstrijden en evenementen, dat spreekt mensen enorm aan. Het is natuurlijk fantastisch nieuws dat een icoon als Gert zich wil inzetten voor de FC. Ik ben ervan overtuigd dat we met zijn passie, ambitie en drive een mooie impuls kunnen geven aan de wedstrijddag en daarnaast vele nieuwe relaties mogen verwelkomen.”

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtMVV Maastricht
25 september 2018 19:45 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing