FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Introductie staanplaatsen Bunnikside uitgesteld

01-06-2018

0 reacties


FC Utrecht heeft de komst van staanplaatsen op de Bunnikside met minstens één seizoen uitgesteld. Dat blijkt uit een bericht op de clubwebsite. In het bericht wordt geen reden gegeven voor het besluit.

Op de nieuwjaarsborrel van de club op 15 januari kondigde commercieel directeur Martijn Standaart aan dat er met ingang van het seizoen 2018-2019 op de Bunnikside 500 zogeheten safe standing-plaatsen zouden komen: “ We zijn er blij mee dat we na constructieve gesprekken met vele betrokkenen nu de knoop hebben doorgehakt: safe standing is vanaf medio 2018 een feit", zei hij toen.

Onderzoek
Vijf maanden later blijkt de komst van staanplaatsen allerminst een feit. “Op dit moment onderzoekt FC Utrecht de verschillende mogelijkheden voor safe standing”, meldt een bericht op de clubwebsite.

FC Utrecht heeft voor het plan klaarblijkelijk nog niet de vereiste toestemming van de autoriteiten: “Om safe standing te realiseren, het gaat om ruim 600 plaatsen, is er uiteraard ook consultatie en goedkeuring nodig van onder meer gemeente, politie, brandweer en KNVB. In deze fase zit FC Utrecht nu. Zodra alle betrokkenen akkoord zijn gaat FC Utrecht over tot realisatie.” De club heeft al wel aanpassingen gedaan met het oog op de komst van de staanplaatsen. Zo hebben seizoenkaarthouders op de Bunnikside met ingang van dit seizoen geen vaste plek meer. 

Streven
Een harde toezegging of en wanneer de staanplaatsen op de Bunnikside wel worden gerealiseerd doet de club niet: “Streven is om uiterlijk in het voorjaar van 2019 tot uitvoering over te gaan.”

True Support hoop dat de staanplaatsen alsnog zo snel mogelijk gerealiseerd kunnen worden, want safe standing op de Bunnikside vinden ook wij een prima idee!

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing