FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht verliest weer: 1-2

03-11-2017

3 reacties


Tweede helft nekt Jong FC Utrecht tegen FC Eindhoven
 
Een wedstrijd met twee gezichten, zo kan Jong FC Utrecht - FC Eindhoven wel omschreven worden. Zijn de Domstedelingen in de eerste helft nog de bovenliggende partij, de tweede helft spelen de bezoekers veel beter.
 
De Utrechters beginnen goed. Samenspel gaat prima, kansen worden gecreëerd. Zoals de trouwe supporter van de jongelingen inmiddels weet, betekent dat absoluut geen goals. Ook vandaag niet. Er is al een aantal kansen geweest, als Jeredy Hilterman besluit ruim buiten de 16 meter uit te halen: de Eindhovense keeper Ruud Swinkels staat iets te ver voor z'n doel en Hilterman vindt precies het nodige gaatje.
 
Jong Utrecht mag overigens niet klagen over de zeer warrig fluitende scheidrechter Clay Ruperti. In de eerste helft is al sprake van een mogelijke penalty, dit gebeurt in de tweede helft nogmaals. Beide keren is de leidsman de Utrechters goed gezind en hij wuift de klachten van de bezoekers weg.
 
Aan het eind van de eerste helft nog een hachelijk moment voor het Utrechtse doel. Met kunst- en vliegwerk houdt Menno Heus zijn doel leeg. Het is slechts een voorbode voor wat nog gaat komen.
 
FC Eindhoven komt duidelijk beter de kleedkamer uit. Jong Utrecht wordt vastgezet op eigen helft en komt er nog weinig uit. Na 56 minuten is dit ook op het scorebord te zien als Mart Lieder gebruik maakt van geknungel in de Utrechtse defensie: 1-1. Utrecht probeert wel, maar buiten wat rondspelen of veel te lang de bal bij één speler houden, gebeurt er eigenlijk niet. Wel twee kopkansen, die ruim naast gaan. Dat doet diezelfde Mart Lieder beter: na 74 minuten staat de 1-2 op het scorebord als hij net wat attenter is voor het doel.
 
Ze proberen het nog wel, de Utrechters. Maar veel gevaar komt er niet uit. Na ruim 3 minuten blessuretijd staat het terechte verlies op het scorebord.
 
Jong FC Utrecht - FC Eindhoven 1-2 (1-0)
27. Jeredy Hilterman 1-0
56. Mart Lieder 1-1
74. Mart Lieder 1-2
 
Gele kaarten: Hervé Matthys (FC Eindhoven).
 
Toeschouwers: 685.
 
Scheidsrechter: Clay Ruperti.
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Menno Heus; Redouan El Yaakoubi (80. Conner Blöte), Ruben Hoogenhout, Robin Zwartjens, Tim Brinkman; Rick van der Meer, Mitchell van Rooijen, Karim Loukili (70. Shayne Pattynama), Sylla Sow; Jeredy Hilterman (77. Jan-Willem Tesselaar), Bilal Ould-Chikh.
 
Opstelling FC Eindhoven:
Ruud Swinkels; Augustine Loof, Sebastiaan De Wilde, Hervé Matthys, Maxime Gunst (82. Kyle De Silva); Branco van den Boomen, Jellert van Landschoot (90+1. Doriano Kortstam), Tibeau Swinnen; Tibo Van de Velde (85. Tarik Kada), Mart Lieder, Elton Kabangu.

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing