FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht maakt het Fortuna lastig

21-04-2018

0 reacties


Een bizarre ambiance vanavond in stadion Galgenwaard. Het aantal uitsupporters is in aantal en zeker in geluid de meerdere van de thuissupporters. Dat kan maar één ding betekenen: het is een belangrijke wedstrijd voor de bezoekers. Dat kun je wel zeggen: vanavond had promotie gepakt kunnen worden door de Fortunezen. Vier keer failliet, licentie afgepakt en nu de stap naar de eredivisie in eigen hand, je kunt het ze alleen maar gunnen.
 
Dat er spanning op stond, was dan ook duidelijk te zien. Fortuna wil wel, maar kan niet echt. Verdedigend staan ze goed, Utrecht kan alleen speldenprikken uitdelen. Een mooie kans in de eerste helft is die van Chris David, die een vrije trap op de lat schiet. Verder speelt het zich voornamelijk af op het midedenveld.
 
In de tweede helft hetzelfde beeld. Zo krijgt Sylla Sow (wiens naam eindelijk goed uitgesproken werd door de stadionspeaker) een mooie kans. Het doelpunt valt echter aan de andere kant. Na een mooie slalom in de 16 meter schiet Lars Hutten in de 62e minuut schitterend raak. Daarbij passeerde hij overigens niet de speler van het jaar Thijmen Nijhuis: Nick Marsman mocht vandaag het Utrechtse doel verdedigen. Het uitverkochte uitvak en het meerendeel van de hoofdtribune ontploft.
 
Hierna wordt Fortuna gevaarlijker, maar tot gigantische kansen leidt het niet. Utrecht blijft proberen, maar komt er niet . Als na 93 minuten afgefloten wordt, kunnen de Fortunezen feest vieren, waarbij ze uitgebreid gefeliciteerd worden door de aanwezige Utrechters. Volgend jaar hopelijk hetzelfde affiche, maar dan tegen het eerste van Utrecht.
 
Jong FC Utrecht - Fortuna Sittard 0-1 (0-0)
62. Lars Hutten 0-1
 
Toeschouwers: 2.547.
 
Scheidsrechter: Christiaan Bax.
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Nick Marsman; Redouan El Yaakoubi, Ruben Hoogenhout, Robin Zwartjens, Tim Brinkman; Rick van der Meer (75. Jan Willem Tesselaar), Odysseus Velanas (60. Rick Mulder), Chris David (67. Shayne Pattynama); Mohamed Mallahi, Jeredy Hilterman, Sylla Sow.
 
Opstelling Fortuna Sittard:
Aykut Özer; Clint Essers, Perr Schuurs, Wessel Dammers, Marco Ospitalieri (75. Michael Pinto); Todd Cantwell, Dries Saddiki, Lars Hutten (90+1. Christopher Braun); Lisandro Semedo (88. Stefan Askovski), Finn Stokkers, Ande Vidigal.

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing