FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht met lege handen in Velsen

14-04-2018

0 reacties


Vanavond stond het mooie affiche tegen Telstar op het programma. Een club die trots is op hun eenvoud. Je zou het bijna retro noemen. Toch staat er een mooie hoofdtribune, terwijl de doelpunten zowel op een videowall als met mandjes aangegeven worden.
 
In dat decor mocht Jong FC Utrecht vanavond aantreden. Telstar zou bij winst periodekampioen worden, Jong Utrecht had de laatste kans om niet als nummer 20 te eindigen. Het resultaat: een leuke, open wedstrijd. Bij de Domstedelingen ontbrak de geblesseerde Nick Venema en de geschorste Karim Loukili, wat duidelijk te zien was in het samenspel voorin. Kansen waren er voor beide teams, afmaken was vandaag het probleem.
 
Een bekende naam komt na 43 minuten op het scorebord: Melvin Platje, ook bekend als de beul van de Westmaat. Om de rest van het verslag alvast weg te geven: de makkelijk gegeven penalty zorgde ervoor dat hij wederom matchwinnaar was tegen de jonge Utrechters.
 
Was Telstar in de eerste helft iets beter, na de rust komen de Domstedelingen langzaam beter in het spel. Tot grote kansen leidt het niet, tot het moment dat de wedstrijd eigenlijk gespeeld is: de laatste vijf minuten dringt Jong Utrecht aan en verdient het ook de gelijkmaker. Als ultieme pinchhitter wordt zelfs Thijmen Nijhuis naar voren gestuurd, waarbij zelfs een afgeslagen hoekschop voor hem geen reden is om z'n eigen 16 meter op te zoeken.
 
Het mag niet helpen: de drie punten blijven in Noord Holland. Voor Telstar de periode, voor Jong Utrecht helaas de zekerheid dat dit seizoen als laatste wordt afgesloten als blijkt dat RKC Waalwijk gewonnen heeft.
 
Vrijdag weer een mooie pot: dan komt titelkandidaat Fortuna Sittard op bezoek in de Galgenwaard.
 
Telstar - Jong FC Utrecht 1-0 (1-0)
43. Melvin Platje 1-0
 
Gele kaarten: Redouan el Yaakoubi (Jong FC Utrecht), Senne Lynen (Telstar)
 
Toeschouwers: 2514
 
Scheidsrechter: Freek van Herk
 
Opstelling Telstar
Rody de Boer; Shaquill Sno, Toine van Huizen, Jasper van Heertum, Elso Brito; Frank Korpershoek, Junior Toretta (62. Liban Abdulahi), Jerdy Schouten (58. Senne Lynen), Andrija Novakovich, Melvin Platje, Mohamed Hamdaoui (90. Floris van der Linden)
 
Opstelling Jong FC Utrecht
Thijmen Nijhuis; Redouan el Yaakoubi, Ruben Hoogenhout, Robin Zwartjens, Tim Brinkman (80. Louk Dessers) ; Rick Mulder (58. Bart Sinteur), Rick van der Meer, Shayne Pattynama; Mohamed Mallahi, Jeredy Hilterman (69. Jan-Willem Tesselaar), Sylla Sow

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing