FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht pakt eerste punten

07-09-2018

6 reacties


Je zag het de afgelopen weken al op het veld: Jong Utrecht voelt zich goed bij de vastere selectie. Was de opstelling vorig seizoen elke week anders, deze jaargang is de lijst redelijk vertrouwd. Spelers vinden elkaar beter, het spel is verzorgder.
 
Tot nu toe was dat nog niet zichtbaar in de score, Jong Utrecht scoorde slechts één doelpunt, maar kreeg er in drie wedstrijden wel negen tegen. De verdediging had het ook vandaag soms weer moeilijk, maar het net aan de andere kant werd wel vaak gevonden.
 
De wedstrijd van deze avond was een historische: voor het eerst is een wedstrijd in het betaald voetbal gespeeld op Zoudenbalch, met Jong PSV als tegenstander. Utrecht begint weer goed, zet PSV vast. Zoals gezegd: de spelers vinden elkaar. Mooie combinaties, ook zeker wat kansen.
 
Dan is er de 22e minuut. Hoofdrolspeler: Jeredy Hilterman. Hij heeft de eer om het eerste doelpunt op Zoudenbalch te maken. Utrecht lijkt door te pakken, maar helaas blijkt PSV zeer goed in het afstraffen van kleine fouten: vijf minuten later is het al 1-1. Dat is ook meteen de ruststand, ondanks dat Utrecht aan blijft dringen.
 
Tweede helft dan. Hij is ruim 10 minuten bezig als Nick Venema besluit dat het genoeg is geweest: 2-1 op Zoudenbalch. Ook hierna weer hetzelfde recept: Utrecht blijft pushen, maar PSV straft een klein foutje af: in de 71e minuut trekken de mannen uit de Lichtstad de stand weer gelijk.
 
Herinner je NEC-thuis nog? In de allerlaatste minuut van de blessuretijd verspeelde FC Utrecht twee punten. Nick Venema heeft dat onthouden en de truc afgekeken. De wedstrijd is 92 minuten en een paar seconde bezig als hij de verlossende, en verdiende, 3-2 maakt. De scheidsrechter laat de aftrap nog wel nemen, maar besluit bijna direct daarna af te fluiten. Drie punten blijven in Utrecht, de Domstedelingen klimmen meteen naar de 16e plek op de ranglijst.
 
Aanstaande vrijdag uit naar Almere City, op naar de volgende drie punten.
 
Jong FC Utrecht – Jong PSV 3-2 (1-1)
22. Jeredy Hilterman 1-0
27. Lennerd Daneels 1-1
56. Nick Venema 2-1
71. Matthias Verreth 2-2
90. Nick Venema 3-2
 
Gele kaarten: Bertalan Kun (Jong PSV), Daneels (Jong PSV)
 
Toeschouwers: 342
 
Scheidsrechter: Jannick van der Laan
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Redouan El Yaakoubi (76. Sylian Mokono), Ruben Hoogenhout, Junior van der Velden, Gabriël Culhaci; Rick Mulder, Rayan el Azrak (71. Shayne Pattynama), Tim Brinkman; Nick Venema, Jeredy Hilterman, Mitchell van Rooijen (81. Sylla Sow)
 
Opstelling Jong PSV:
Mike van de Meulenhof; Jaell Hattu (71. Baggio Wallenburg), Dirk Abels, Maxime Soulas, Bertalan Kun (60. Steven Theunissen); Laros Duarte, Amar Catic, Marlon Frey (60. Robin Schoonbrood); Matthias Verreth, Ramon Pascal Lundqvist, Lennerd Daneels;

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtMVV Maastricht
25 september 2018 19:45 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing