FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht verdiend onderuit tegen Almere

15-09-2018

8 reacties


Je hebt soms wedstrijden waarin je duidelijk de mindere bent. Voor Jong FC Utrecht was vanavond zo'n pot: 3-1 is een meer dan terechte uitslag van de wedstrijd.
 
De wedstrijd is nog geen 5 minuten bezig als niemand op de tribune kan geloven dat er nog geen doelpunt is gevallen. Almere City krijgt het echter voor elkaar een paar gigantische kansen compleet te verprutsen. De Utrechtsupporters op de tribune, door de mascotte van Almere voorzien van Advocaat (het drankje), houden zich maar vast aan het aloude credo 'als je zelf niet scoort, krijg je hem tegen'. Tegen beter weten in, dat wel.
 
Toch duurt het nog tot de 19e minuut totdat de thuisclub het verschil toch uit in de score. Edoardo Soleri lobt de bal schitterend over de Utrechtse keeper Thijmen Nijhuis heen. Ruim een kwartier later haalt James Efmordisis hard uit in de 16 meter, waarmee hij de 2-0 ruststand op het bord staat. Ondertussen heeft Nick Venema nog wel een kansje gehad, maar de bal rolt rustig in de handen van de thuiskeeper. Verder heeft Jong Utrecht het moeilijk: er worden veel fouten gemaakt.
 
Trainer Robin Pronk grijpt in in de rust. Rick Mulder wordt vervangen door Mohamed Mallahi. Deze laatste lijkt voor deze wedstrijd inderdaad beter te zijn voor het team, of Almere heeft z'n energie verspeeld in de eerste helft. Resultaat is in ieder geval dat de Domstedelingen wat beter in het spel komen. Mooie uitbraken stranden echter in schoonheid. Tot de 61e minuut. Nick Venema doet weer waar hij goed in is en maakt gebruik van een scrimmage voor het doel: 2-1.
 
Jong Utrecht probeert door te drukken en komt er af en toe zeker goed door. Tot doelpunten leidt het echter niet. Almere doet het wat dat betreft beter: al ruim in blessuretijd scoort de thuisploeg de 3-1.
 
Aanstaande vrijdag de volgende wedstrijd, als Cambuur op bezoek komt in de Galgenwaard.
 
Almere City FC - Jong FC Utrecht 3-1 (2-0)
19. Edoardo Soleri 1-0
36. James Efmorfidis 2-0
61. Nick Venema 2-1
90+3. Ricardo Kip 3-1
 
Gele kaarten: Niek Vossebelt (Almere City FC), Tim Brinkman, Mitchell van Rooijen (Jong FC Utrecht).
 
Toeschouwers: 1.823.
 
Scheidsrechter: Christian Mulder.
 
Opstelling Almere City FC:
Timo Plattel; Bram van Vlerken, Faris Hammouti, Damon Mirani, Moustapha Seck; Niek Vossebelt, Tim Receveur, Youri Loen, Andreias Calcan (75. Anass Ahannach); Edoardo Soleri (90+1. Kevin Luckassen), James Efmorfidis (89. Ricardo Kip).
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Redouan El Yaakoubi, Ruben Hoogenhout (57. Rick van der Meer), Junior van der Velden, Gabriël Culhaci; Tim Brinkman, Rick Mulder (46. Mohamed Mallahi), Mitchell van Rooijen, Rayan El Azrak; Nick Venema (74. Sylla Sow), Jeredy Hilterman.
 
Foto: FCUPhot

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtMVV Maastricht
25 september 2018 19:45 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing