FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

NEC - Jong FCU: 3-1

28-10-2017

0 reacties


Jong FC Utrecht verdient meer erkenning. Zo, het is eruit. De Utrechtse beloftenploeg wordt, met een blik op de ranglijst, gezien als één van de zwakkere teams in de Jupiler League. Absoluut onterecht. De Domstedelingen laten elke week zien dat ze een geweldige ploeg hebben, die het elk team moeilijk maakt. Bij Jong Ajax-uit werd net verloren en ook vanavond, in de Nijmeegse Goffert, laten de jonge spelers weer zien het elke ploeg moeilijk te maken.
 
De Utrechters beginnen niet geweldig. NEC is de betere, maar snel draait het spel om. Utrecht krijgt kansen, twee goede zelfs. Maar, zoals bijna altijd, worden de kansen niet verzilverd. De Nijmegenaren doen dat in de zestiende minuut een stuk beter, als Sven Braken de bal over Menno Heus heen lobt. Maarten Peijnenburg probeert de bal nog wel uit de doelmond te halen, maar doet dat pas achter de lijn.
 
Als na 33 minuten de 2-0 op het scorebord staat, verwachten de meegereisde Utrechters er niet veel meer van. Voor NEC staat immers de periodetitel op het spel en het is een sterke ploeg in de Jupiler League. Toch is dat op het veld niet terug te zien: Utrecht blijft redelijk tot goed combineren, de afwerking laat veel meer te wensen over.
 
Dan komen we aan in de 66e minuut. Bilal Ould-Chikh krijgt het, zoals wel vaker vanavond, op zijn heupen. Een schitterende slalom met een even mooie goal is het gevolg. Het uitvak begint 'alles of niets te zingen', maar een minuut later blijkt het al 'niets' te zijn: Ted van de Paavert zet de 3-1 op het scorebord. Deze tegengoal valt te snel, het is terug te zien op het veld. De Utrechters geloven er niet meer in, de Nijmegenaren vinden het wel prima. Als je ooit een deel van een wedstrijd prima op papier had kunnen afwerken, waren het wel de laatste 20 minuten in de Goffert. Het blijft bij 3-1, maar de erkenning dat Jong FC Utrecht een geduchte tegenstander is, zal nu toch wel snel volgen.
 
N.E.C. – Jong FC Utrecht 3-1 (2-0)
16. Sven Braken 1-0
33. Arnaut Groeneveld 2-0
66. Bilal Ould-Chikh 2-1
67. Ted van de Pavert 3-1
 
Gele kaart: Ted van de Pavert, Ferdi Kadioglu, Guus Joppen (NEC), Rick van der Meer, Maarten Peijnenburg (Jong FC Utrecht)
 
Toeschouwers: 8768
 
Scheidsrechter: Erwin Blank
 
Opstelling N.E.C.:
Joris Delle; Guus Joppen; Ted van de Pavert; Calvin Verdonk; Mart Dijkstra; Arnaut Groeneveld (71. Steven Langil); Ferdi Kadioglu; Sven Braken (87. Carl Larsson); Mohamed Rayhi (81. Joey Sleegers); Frank Sturing; Gregor Breinburg
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Menno Heus; Maarten Peijnenburg; Conner Blote (71. Bart Sinteur); Robin Zwartjens (87. Junior van der Velde); Tim Brinkman; Rick van der Meer; Mitchell van Rooijen; Karim Loukili; Sylla Sow; Jeredy Hilterman (63. Chris David); Jan-Willem Tesselaar

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtMVV Maastricht
25 september 2018 19:45 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing