FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #feyutr

14-04-2018

0 reacties


Als FC Utrecht nog aanspraak wil maken op de vierde plek op de ranglijst, zal er morgen gewonnen moeten worden in Rotterdam. Als er tegen de directe concurrent Feyenoord drie punten worden gehaald, is het verschil met nog drie wedstrijden te gaan nog maar twee punten in het nadeel van de Utrechters. Met het oog op de bekerfinale is de kans natuurlijk aanwezig dat de Rotterdammers onderweg nog wat puntjes laten liggen. Is het voor de mannen van De Jong wel zaak om zelf alle wedstrijden in winst om te zetten.

Dat moet dan gebeuren met een terugkeer van Ayoub in de gelederen. De middenvelder is hersteld van zijn knieblessure en kan zondag starten. Strieder, Klaiber en Emanuelson waren licht geblesseerd maar zijn waarschijnlijk ook inzetbaar. Voor Emanuelson wacht bij de terugkeer van Ayoub echter weer een plek op de reservebank. Gyrano Kerk is geschorst nadat hij vorige week tegen een gele kaart opliep in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Zijn vervanger zal ongetwijfeld Cyriel Dessers zijn.

Verder zal het elftal naar alle waarschijnlijkheid ongewijzigd zijn. Hoewel het optreden van Leeuwin de laatste wedstrijden niet echt overtuigend was en Dumic het goed gedaan heeft in en tegen Heerenveen, lijkt het centrale duo wel vast te staan. Toch zou Dumic verdedigend zeker geen verslechtering zijn. De andere speler die een aantal mindere optredens achter de rug heeft, is Labyad. De middenvelder annex spits liet tegen Willem II en ADO niet zien dat hij er erg veel zin in heeft. Maar tegen ADO liet hij wel zien dat hij in één moment beslissend en belangrijk kan zijn. Misschien dat de terugkeer van zijn maatje Ayoub weer voor wat spelvreugde kan zorgen, anders speelt FC Utrecht weer met een mannetje minder. En dat is in de Kuip lastig aangezien de Rotterdamse aanhang vaak de twaalfde man is bij de thuisploeg.

Scheidsrechter van dienst in Bas Nijhuis. Hopelijk laat hij zich niet intimideren door de Kuip en het fanatieke thuispubliek. Voor FC Utrecht zaak om met het mes op de tanden te spelen. Bij deze scheidsrechter is dat vaak wel mogelijk. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Aanstaande donderdag speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Deze wedstrijd begint op de zeer publieksvriendelijke tijd van 18.30 uur. Een onmogelijk tijdstip met de Utrechtse avondspits in het vooruitzicht.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Klaiber – Leeuwin – Janssen – Van der Maarel

                                                              Strieder

                                   Klich                                                 Ayoub

  Van der Streek

Dessers               Labyad

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing