FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrvit

11-03-2018

0 reacties


Het duel tussen FC Utrecht en Vitesse heeft plek vier in de eredivisie als directe inzet. Immers: het verschil tussen de ploeg van Jean-Paul de Jong en de Arnhemmers is slechts drie punten. En daar tussen staat ook scheidend landskampioen Feyenoord nog tussen. De Rotterdammers hebben een zwaar thuisduel tegen AZ op het programma. Kortom: spanning genoeg, en bij winst doet FC Utrecht erg goede zaken richting de play offs voor Europees voetbal.

Daarvoor heeft Jean-Paul de Jong de beschikking over een bijna volledig fitte selectie. Alleen Jean-Christophe Bahebeck en Simon Makienok zijn niet inzetbaar. Patrick Joosten is dat wel, maar na zijn zware knieblessure wordt hij rustig 'gebracht' via Jong FC Utrecht. Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij al weer onderdeel uitmaakt van de wedstrijdselectie.

Het AD meldde eerder deze week dat Zakaria Labyad weer inzetbaar is na een liesblessure. En dat leidt tot een extra optie voor Jean-Paul de Jong. In de vermoedelijke opstellingen kwamen twee varianten voorbij: ééntje waarin Labyad op de bank begint, en ééntje waarin Emanuelson weer op de bank begint. In dat geval gaat Ayoub weer van de '10-positie' naar links midden.
Deze laatste optie lijkt de meest-logische, maar, ondanks de 3-0 nederlaag, de variant met Emanuelson linksmidden en Ayoub op '10' werkte in Eindhoven wel goed.

De vermoedelijke opstelling:

Jensen
Klaiber - Leeuwin - Janssen - Van der Maarel
Strieder
Klich - Ayoub
Van de Streek
Labyad - Kerk

Tegenstander Vitesse, met oude bekende Henk Fräser als trainer, is aan een zeer bijzonder seizoen bezig. Vorige week werd titelkandidaat Ajax met goed spel verslagen. In de periode daarvoor werd echter weer onbenullig verloren van Excelsior, en die lijn is door het hele seizoen heen zichtbaar bij de Arnhemmers. Feit is wel dat Brian Linssen door zijn gedrevenheid en slimme spel een plaag voor iedere verdediging is. Als beloning hiervoor is hij opgenomen in de voorselectie van Oranje.
Fräser heeft vanmiddag ook de beschikking over een vrijwel fitte selectie. En heeft met zijn centrale duo Kashia - Miazga over een kopsterk wapen, zowel verdedigend als aanvallend.

Het duel, waarvan de aftrap om 14:30 uur plaats vindt, staat onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen uit Meijel. Bas van Dongen en Nicky Siebert assisteren hem langs de lijnen, en Freek van Herk is vierde official.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtMVV Maastricht
25 september 2018 19:45 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing