FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrvit

15-05-2018

0 reacties


Vanavond om 20:45 uur trapt FC Utrecht voor de 45e keer dit seizoen af in een officieel duel. Voor tegenstander Vitesse is dat de 44e keer, en beide ploegen zullen tot de tanden toe bewapend zijn. Immers: de winnaar van het tweeluik mag in de zomervakantie trachten de groepsfase van de Europa League te bereiken.

Daarvoor beschikt Jean-Paul de Jong weer over een bijna fitte selectie. Uiteraard zijn Makienok, Bahebeck en Joosten nog steeds afwezig. Maar Yassin Ayoub keert terug van een schorsing, en Mateusz Klich en Zakaria Labyad zijn naar verluidt beiden weer volledig inzetbaar. Dat betekent dat De Jong keuzes kan maken. Met het oog op twee mogelijke slijtageslagen en de last van de gele kaarten is dat zeker geen overbodige luxe.

Afgaande op de trainingen lijkt Zakaria Labyad, ondanks zijn transfer naar Ajax en alle perikelen daar omheen, weer een basisplaats te krijgen. Mateusz Klich lijkt wel op de bank te beginnen, waardoor Sean Klaiber en Giovanni Troupée beiden aan de aftrap staan. En vanwege de terugkeer van Ayoub en Labyad is de verwachting dat ook Lukas Görtler en Urby Emanuelson op de bank starten.

De vermoedelijke opstelling van FC Utrecht is:

Jensen
Troupée - Leeuwin - Janssen - Van der Maarel
Strieder
Klaiber - Ayoub
Van de Streek
Kerk - Labyad

Tegenstander Vitesse is vanaf het moment van de trainerswissel ogenschijnlijk stabieler. De individuele kwaliteiten van Mason Mount zijn deze play offs al nadrukkelijk gebleken, onder meer met zijn hattrick tegen ADO Den Haag. Maar ook spelers als Bryan Linssen, Tim Matavz en Navarone Foor zijn in staat om een duel ineens te beslissen. Hier zal FC Utrecht een hecht collectief tegenover dienen te zetten.

Opvallend genoeg staat geen van de beide play off-finales onder leiding van de nummer 1 (Kuipers) of 2 (Makkelie) scheidsrechter van Nederland volgens de KNVB-ranking. Zaterdag is Bas Nijhuis aan de beurt in De Galgenwaard, vanavond is Jochem Kamphuis uit Groningen arbiter van dienst. Zijn assistenten zijn Johan Balder en Angelo Boonman. Vierde official is Edwin van de Graaf.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing